slide2
Vi leder er genom hela processen för alla typer av renoveringar.
Vi har kunnandet, erfarenhet & flexibilitet.
slide1
DNA-M Byggservice mål är att överträffa dina förvåntningar med bra service, ett bra utfört arbete och till bästa möjliga pris.
slide3
DNA-M Byggservice mål är att överträffa dina förvåntningar med bra service, ett bra utfört arbete och till bästa möjliga pris.

Referenser

Magdalena 2014-06-16 11:13:31
Tack för vårt nya badrum
DNAm Byggservice gjorde ett mycket noggrant och fint arbete då de renoverade vårt badrum, så vi är mycket nöjda! Vill även ge en eloge för att ni kom med kreativa lösningar på de utmaningar som dök upp efter hand, och för att ni är så flexibla och tillmötesgående! /Magdalena

eurekaniusz 2013-09-20 11:19:08
allo
Good site but maybe need more graphics, cheers! filipglobke.pl

Therese Birnsting 2013-02-01 10:35:48
Lägenhetsrenovering
”Vi anlitade Alex och hans team för att renovera vår 4:a på Kungsholmen. Anledningen till att vi kom i kontakt med DNA-M Byggservice är att Alex svarade på vår offertförfrågan på Servicefinder. Han var inte bara snabbast in med en både tydlig och omfattande offert, han var även den som erbjöd bäst pris.

Så vad skulle renoveras då? Rätt mycket faktiskt.

1. Fixa till och måla samtliga tak (114 kvadrat) 2. Göra om ALLT på toalett samt i kök 3. Ta fram trägolv och slipa dessa i pigkammare, kök,serveringsgång och hall 4. Måla pigkammare och sovrum Alltsammans skulle utföras på en månad vilket var den största utmaningen. Pga av att våra tidigare boenden var sålda behövde vi flytta in under renoveringen, det säger sig själv att det inte är optimalt… vilket kan vara bra att tänka på.

Resultatet då? Ja, det blev kanon. KANON. Vi är grymt nöjda. Jobbet är mycket noggrant utfört och det allra, allra mesta har gjorts med stor kompetens och med god kommunikation oss emellan.

Kort sagt så kan vi rekommendera DNA-M Byggservice till 100%.

Rosa A 2013-01-02 22:18:35
Tack för mitt nya kök och hall

Tack för renoveringen av mitt underbara kök och hall. Supernöjda med resultatet, klart över förväntan. Utan tvekan kommer att anlita er vid framtida renoveringar. Rekommenderar er varmt. ” Rosa”

23 mars 2012 11:16 Clary Jansson säger:
‘‘Tack för mitt nya badrum, jag är jätte nöjd med er ni får 10 solar.’’

9 mars 2012 22:45 Helen säger:
‘‘ Suverent min nya badrum, jag är väldigt glad, så ni för tummen upp för dna-mbs och ger 10 soler . Tack. Helen’’

23 februari 2012 01:25 Sonia säger:
‘‘ Vi är jätte nöjda och glada att vii fick ett duktig team som er. Vår kök blev jättefin tack . Sonia’’

Comments are closed.