slide2
Vi leder er genom hela processen för alla typer av renoveringar.
Vi har kunnandet, erfarenhet & flexibilitet.
slide1
DNA-M Byggservice mål är att överträffa dina förvåntningar med bra service, ett bra utfört arbete och till bästa möjliga pris.
slide3
DNA-M Byggservice mål är att överträffa dina förvåntningar med bra service, ett bra utfört arbete och till bästa möjliga pris.

Golvslipning

Är att föredra om man vill rusta upp det befintliga golvet eller färgsätta. Om man inte väljer att investera i nytt golv.

Behandlingar

Hårdvaxolja
Den ger en djuppenetrerande ytbehandling och framhäver naturmaterialets inneboende egenskaper och utseende.
Hårdvaxoljan är extremt vattenavvisande och fungerar även utmärkt på köksbänkskivor, bord, bardiskar mm. En behandlad yta tål spill av vin, öl, cola, kaffe, te, fruktjuice och mjölk, o.s.v.

Lack
Golvlacken har blivit den vanligaste behandlingsformen på trägolv.
Grundlack ger fyllighet och topplacken ger golvet dess ytfinish.
En bra topplack är slitstark, reptålig, beständig mot klackmärken och kemikalier.
Betsning/Lansering:
Ni kan du ge ert trägolv en personlig prägel. Du behöver inte lägga in ett nytt golv – förändra och förnya ditt gamla trägolv med en ny färg.

 

Olja
Oljor förstärker den naturliga skönheten och mönstret i det träslag som behandlas. De ger träet ett djup och vacker lyster.

Lut
Har till syfte att bevara den ljusa ytan på trägolv i tall/furu och gran. Om golvet inte lutbehandlas kommer det att gulna och bli mörkare av solljusets påverkan.
lutbehandling skyddar inte golvytan, behandlingen ska därför alltid kompletteras med en grundbehandling med såpa, olja eller lack. Lutbehandling ska enbart göras på nytt/obehandlat trä eller väl renslipade träytor.