slide2
Vi leder er genom hela processen för alla typer av renoveringar.
Vi har kunnandet, erfarenhet & flexibilitet.
slide1
DNA-M Byggservice mål är att överträffa dina förvåntningar med bra service, ett bra utfört arbete och till bästa möjliga pris.
slide3
DNA-M Byggservice mål är att överträffa dina förvåntningar med bra service, ett bra utfört arbete och till bästa möjliga pris.

Måla/Tapetsera

Vi kan utföra alla typer av renovationer med mycket gott resultat tillsammans med våra erfarna samarbetspartners. DNA-M Byggservices målsättning är att överträffa alla dina förväntningar med mycket bra service, ett väl utfört arbete och givetvis till bästa möjliga pris. Vi vågar påstå att vi inom detta är oslagbara.

Tapetsering

Vid tapetsering är det viktigt att underarbetet utförs på ett korrekt sätt. Hur detta utförs avgörs bl.a. av om det är en ny yta eller en gammal yta som tidigare varit målad eller tapetserad eller ej.

Målning

Att måla är inte bara att stryka på färgen, det är oerhört viktigt att underarbetet görs på ett korrekt och fackmannamässigt sätt. Framför allt tre faktorer avgör hur man ska måla; vad ytan som ska målas är gjord av , om ytan har målats tidigare och givetvis din personliga smak!

Av oss får du råd om vilken typ av färg som är bäst att använda och efter undersökningen av ytan som ska målas kan vi föreslå en målningsplan för bästa möjliga resultat som kan uppfylla dina önskemål mest tids- och kostnadseffektivt.

mla-bild
tapeter 111